Ke sini kau bah juga

Ramadan Buffet 2022 di Urban Kitchen Hilton KK

Makan

Ramadan Buffet 2022 di Urban Kitchen Hilton KK

Ramadan Buffet 2022 di Urban Kitchen Hilton KK

Tahun ni Urban Kitchen by Hilton KK sudah announce dia punya Ramadan buffet. Kalau ko baca ni time lapar, ko tinguk antara signature dish nya. Contoh lah: Masala Kambing, Macam-macam Ikan Bakar, Soto Ayam

Nda lama lagi bulan puasa mau start sudah. Maksudnya begini:

Puasa Ramadan ertinya menahan diri daripada makan dan minum serta segala perbuatan yang boleh membatalkan puasa, mulai dari terbit fajar sehinggalah terbenam matahari pada bulan Ramadan. Hukum puasa Ramadan adalah wajib bagi umat Islam. Umat Islam juga dikehendaki menahan diri daripada menipu, mengeluarkan kata-kata buruk atau sia-sia, serta bertengkar atau bergaduh. Hal ini kerana puasa merupakan medan latihan memupuk kesabaran, kejujuran serta bertolak ansur dalam diri. Secara tidak langsung amalan puasa akan menyuburkan sikap murni dalam diri pelakunya.

Satay Hilton KK

Tahun ni juga rasanya suasana mungkin lebih ceria siikit lah sebab keadaan Covid-19 pandemik kita sekarang pun semakin under kontrol. Kita semua pun sudah terima keadaan ini dan jadi norma baru yang makin normal lah. Tiada sudah kecoh-kecoh kalau ada kawan kena jangkit. Kita tenang saja dan stay di rumah dan order Grab Food ka. Walau pun masih banyak yang terkesan dari segi ekonomi, tapi semua berusaha dan tidak putus asa 👍

Sedap gila ini barang

Anyways, rasanya “sungkai” akan jadi topik utama juga bulan April ni. Peluang makan sama-sama keluarga sama kawan-kawan kompom akan jadi fokus utama. Ya lah, lama bah nda dapat chance kumpul-kumpul ikut S.O.P. kan?

Haus kah?

Tahun ni Urban Kitchen by Hilton KK sudah announce dia punya Ramadan buffet. Kalau ko baca ni time lapar, ko tinguk antara signature dish nya. Contoh lah: Masala Kambing, Macam-macam Ikan Bakar, Soto Ayam sama Daging dan baaanyak lagi! Kalau ko tebaca ni time ko tengah puasa, minta maaf ya. Bukan sengaja. Kuat kan iman mu!

Ko pernah minta satu ikur ayam di Buffet?

Bah ndak payah cerita banyak aku, details di bawah. Jemput lah saya sekali, saya nda makan banyak.

🌙 3rd April – 2nd May • 5.30pm – 9.30pm
🌙 Dewasa: RM120 nett • Budak(6-12 tahun): RM60 nett
🌙 Anak-anak bawah 6 makan free!

📞 +6088 356 000
📱 Telegram: t.me/hiltonkk
Kamon oyo! Jangan pikir lagi, langsung pigi terus!

Cheat Day ini hari sama kamarin

Kambing itu Harus

Jangan taruh bawang ya

Ramadan Buffet 2022 di Urban Kitchen Hilton KK
1 Reviewer
4 Users (1 vote)
RATING KESELURUHAN
Apa Orang Bilang... Pernah Try? Kasi Review Bah
Susun:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pernah Try? Kasi Review Bah

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu!! Mau kasi wasiat keluarga RM 1,000,000? Klik untuk 👉Free Quotation👈 ni hari.

Bah. Mau komen apa-apa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Lagi ada Makan


Advertisement

FEMES SINI


Balik