Ke sini kau bah juga

Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap Mimang Sadapp!

Makan

Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap Mimang Sadapp!

Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap Mimang Sadapp!

Siapa lapar jangan baca ni. Tapi kalau kau masih juga mau.. kesan sampingan dia jangan tuduh kami. Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap sadaap bah.

Rasa baru mi instant “Mi Goreng Ayam Bakar Limau” dari Mi Sedaap wajib dicoba untuk peminat mi segera di Malaysia. Tekstur mi dia sangat padat dan memuaskan, sama aroma bau mi nya.. adui.. sangat harum dan kuat. Dia kasi tinggal rasa pada mulut, membuatkan kita macam mau makan lebih banyak.

Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap

Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap

Salah satu kelebihan rasa mi ini ialah tekstur padat dia. Tekstur yang sempurna dan tidak jadi lembik walaupun kena masak untuk masa yang lama sikit. Ini bermakna tu mi boleh tahan lama dalam sup atau tumis, jadi boleh lah ngam untuk hidangan yang pantas dan mudah.

Aroma bau sangat harum dan kuat buli ko rasa, sebaik saja ko buka tu pek-pek perasa dia. Rasa bau sangat seimbang dan sesuai dengan mi. Ko buli rasa masam lemon, dan juga rasa ayam bakar yang sedap macam di KK. Gabungan 5 sos dan perasa yang sedap kompom ko mau makan lebih banyak.

Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap

Lapar kaaa?

Satu kekurangan yang saya rasa pasal ni Mi Goreng Ayam Bakar Limau adalah saiz hidangan. Ini saya rasa ramai setuju sama saya. Bukan saja ni brand tapi semua brand lah. Walaupun sesuai untuk dorang yang makan sedikit, bagi mereka yang kuat makan banyak mungkin akan merasa ia agak kecil. Walau bagaimanapun, macam yang saya mention tadi, lima gabungan sos dan perasa yang disertakan dalam pakej kira memadai untuk membuatkan hal ini terbayar balik sebab sedap lah.

Gambar selebih nya sini facebook page kami

Mi Goreng Ayam Bakar Limau Mi Sedaap

Dilarang tengok saja

Ringkasan nya,  Mi Goreng Ayam Bakar Limau dari Mi Sedaap saya rasa harus ada dalam setiap rumah di Sabah even Malaysia lah. Tekstur padat dan rasa bau semerbak masam membuatkan ini satu pilihan mi instant yang sedap dan memuaskan. Samada ko mencari hidangan pantas dan mudah atau snack yang sedap, rasa baru ini kompom dan saya pasti akan memuaskan hati mu dan maybe jiran mu juga.

Mi Goreng Ayam Bakar Limau dari Mi Sedaap sekarang tersedia dalam paket 89g x 5 di semua pasar raya terkemuka di seluruh negara, termasuk Wilayah Sabah.

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance kepada ramai Orang Sabah, Sarawak dan Semenanjung Malaysia. Mau kasi wasiat keluarga RM 1,000,000? Klik untuk 👉Free Quotation👈 ni hari.

Bah. Mau komen apa-apa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Lagi ada Makan


Advertisement

FEMES SINI


Balik