Ke sini kau bah juga

[Iklan-Ad] Pelakon Sabahan dalam filem alih bahasa Korea

Pelakon Sabahan Filem Korea

Makan

[Iklan-Ad] Pelakon Sabahan dalam filem alih bahasa Korea

Kesemua pelakon ini merupakan warga Sabah yang amat berkebolehan serta mempunyai potensi untuk watak-watak yang lebih penting seperti perajurit berani mati, pembersih penunu bunsen atau pun pemanggil awan. Tapi secara lebih sirius, lokasi video ini kami rahsiakan kecuali satu, (Dekat pasar bah ni di KK) akun? Biarlah ianya menjadi misteri.

OK yang lebih sirius lagi.. iklan ini dibuat khas untuk FoodSocial Malaysia. Mereka adalah salah satu peneraju halaman sosial yang menjurus kearah kaki makan atau kalau English nya “foodie”. Dorang ada website dan juga ada app iOS sama Android. Buat masa ini Klang Valley saja dorang cover tapi plan besar dorang dingar-dingar macam mau try Sabah juga. Ngam juga bah. Kuat makan bah kami sini. He he..

Sila hantar emel sama kami melalui ruangan kuntik kalau kamu mau bincang pasal pengiklanan bersama orangsabah.com. Can bah if you.

Langsung baca habis
Advertisement
Baca ni juga..

Sumandak Dusun yang suka makan tarap sama bambangan :) Tapi kalau durian sia lari jauh-jauh. Selain menulis di sini, saya buat bisnis di sini

2 yang mengomen

2 Comments

  1. Birunika nama pura

    11/02/2015 at 10:34 PM

    hahahahhaa..kalau sy,sy tingab suda tu sikon nuwing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Lagi ada Makan


Advertisement

FEMES SINI


Balik