Ke sini kau bah juga

Aksesori yang akan bikin kau paling manang masa jalan-jalan di KDCA

Jalan

Aksesori yang akan bikin kau paling manang masa jalan-jalan di KDCA

Kau memang sehebat yang di sangka.

Aksesori yang akan bikin kau paling manang masa jalan-jalan di KDCA

Sempena bulan Kaamatan ni memang banyak acara-acara keluarga atau pun yang anjuran persatuan ka atau Kementerian ka atau pun mungkin juga ex boyfriend jemput datang majelis tunang time dekat Kaamatan. Jadi selain baju-baju tradisional yang kita pakai, ada juga yang suka pakai printed punya supaya senang sikit mau tukar baju bila di basahi kuah-kuah makanan semasa duduk bersama rakan dan taulan.

Collectco Premium Point ITCC

One Stop Postal Services di ITCC

Tapi especially wanita, mana buli keluar muka sama badan teda apa-apa bersangkut ka bergantung atau malakat kan? Mau kena ada aksesori bah! Kalau yang selalu pigi ITCC Mall di Penampang (bah dat) tu, mesti kau tau ada banyak jenis kedai di sana. Mau beli ikan boleh..beli sayur, mainan anak-anak, beli phone baru, cari barang vape… malah kedai baju pun banyak. Kedai aksesori wanita lagi lah. Asal kau dapat parking dan rajin bejalan, ada saja keperluan kamu pasti ada di ITCC.

Kalau kamurang ngam-ngam keluar dari MR DIY, ada satu kedai nama dia CollectoCo Premium Point. Sekarang ada macam-macam koleksi dorang ada letak sana untuk kegembiraan kamu. Latest design lagi dari kita punya local designers macam Brenda Leonora, Susuga by Nora Nasius, truli.products dan banyak lagi yang sedang di tambah pada saat dan waktu ini di tulis.

So far yang ada kena display di sana:

Yang bagusnya, memandangkan premis CollectoCo Premium Point ni ialah mini Post office, kalau ko mau send kepada bakal mertua mu apa yang ko baru beli ni, nah terus boleh atur sana juga. Tidak payah sudah kau drive keluar lagi cari Poslaju sebab memang dorang ada Poslaju services. J&T pun macam mau masuk sudah kami dingar.

Bah apa lagi. Menyinggah kamu lepas bikin rambut sama kuku kamu.

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance kepada ramai Orang Sabah, Sarawak dan Semenanjung Malaysia. Mau kasi wasiat keluarga RM 1,000,000? Klik untuk 👉Free Quotation👈 ni hari.

Bah. Mau komen apa-apa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Lagi ada Jalan


Advertisement

FEMES SINI


Balik