Ke sini kau bah juga

Ramadan Bersama Mu di Le Meridien Kota Kinabalu ini tahun

Le-Meridien-KK

Makan

Ramadan Bersama Mu di Le Meridien Kota Kinabalu ini tahun

Ramadan Bersama Mu di Le Meridien Kota Kinabalu ini tahun

Oh jangan sekali-kali kau berani lupa untuk try sambal sama rojak buah dorang yang sukar mau kasi lupa even time mandi air sejuk di rumah.

Bah. Pernahkah singgah atau ter silap masuk Buffet Ramadan Le Meridien Kota Kinabalu tahun ini? Mimang sedap-sedap bah aturan masakan Chef-Chef dorang ni. Sooo mau tau apa latest? Bulan Ramadan kan dekat sudah..

Le-Meridien-KK-Chefs

Teka mana satu bujang?

Dorang ni kali menawarkan lebih daripada 300 hidangan yang kasi combine masakan Timur dan Barat Malaysia dan semuanya di bikin daripada bahan-bahan tempatan segar dan gembira. Yang tu hidangan gulai macam Daging Rendang Hitam (paling suka) sama tu Kari Kambing mimang sadap sampai kau pun lupa kau masih ada tanggungjawap untuk balik rumah lepas tu.

Le-Meridien-KK-Sungkai

Ada lagi hidangan sedap lain ini termasuklah Satay, Spaghetti, Sup Gearbox, dan fevret juga… Laksa Assam Pedas (uiii… lapar pulak tiba-tiba time menaip ni). Oh jangan sekali-kali kau berani lupa untuk try sambal sama rojak buah dorang yang sukar mau kasi lupa even time mandi air sejuk di rumah.

Gear-Box-juga-lah

Yang ini best! Kalau ko tau apa tu main “Tikam Tikam” meaning kau tua atau pun kau banyak membaca atau tengok banyak Tik-Tok. Dorang ada setup ni barang Jo! Ada chance menang mainan dan snek! Ha ha siuk.. Ada lagi bah juga kedai runcit kicil yang kasi sedia snek yang sesuai untuk kanak-kanak riang.

Tikam-tikam

Bah kalau kau ngam-ngam berada di sekitar Le Meridien Kota Kinabalu dalam tarikh di bawah, saya sokong sangat dan mengesyorkan untuk datang dan mencoba. Saya tau, mesti kau tidak jadi pulang awal tu…

macam sedap

Bila boleh singgah makan buffet?

23 March 2023 till 21 April 2023.
Dari buka puasa sampai 10:30PM.

Harga?

RM168 nett dewasa (RM138 nett kalau beli early Bird vouchers sampai 1 – 8 March 2023) | RM68 nett per budak (6-12 tahun).
– Club Marriott Members: RM138 nett dewasa
– 5 hari special beli voucher best deals: RM128 nett dewasa (dari 23 March sampai lah 27 March 2023).
Takeaway Ramadan Set pun ada bah!

Mau tanya-tanya kalau ko ndak juga paham apa yang kena tulis sini, atau saja mau cerita-cerita sama staff booking, contact +6088 322 238 atau WhatsApp +6019 897 2258

orang sabah

Kalau kau mau tengok lebih banyak gambar, ni kawan saya ada banyak juga. Pigi Facebook Post nya si Mas

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance kepada ramai Orang Sabah, Sarawak dan Semenanjung Malaysia. Mau kasi wasiat keluarga RM 1,000,000? Klik untuk 👉Free Quotation👈 ni hari.

Bah. Mau komen apa-apa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Lagi ada Makan


Advertisement

FEMES SINI


Balik