Ke sini kau bah juga

Kah Hiong Ngiu Chap di Puchong

kah hiong ngiu chap puchong

Tes Makan

Kah Hiong Ngiu Chap di Puchong

Kah Hiong Puchong Menu

Menu Kah Hiong Puchong

Di dalam kedai dia

Di dalam kedai dia

 

 

 

 

 

 

 

 

Pernah kah kamu dingar pasal ni Kah Hiong Ngiu Chap ada di Semenanjung?

Actually macam lama sudah juga buka la. Just in case kalau kamu belum tau lah. Dia punya lokasi saaana Puchong Bandar Puteri. Macam di belakang area tu Gereja Katolik Church of Guadalupe (kalau gua ingat lah) he he got it? Ntah kau

Anyways, saya banyak kali sudah pigi. Masa baru jak buka sekitar bukan main excited bah urang-urang Sabah di sini (setakat yg kawan-kawan saya lah) Tapi saya assume urang Sabah seluruh Klang Valley ni pun turut bersorak sorai mangkali bila dingar atau dapat tau yg Kah Hiong tiba-tiba buka di KL**

Mau tau rassa dia?

Huiyohhhh mimang sama pun. Dia punya  tukang masak semua dari Sabah yang tu urang di kaunter macam bos-bos tu kasi tau saya masa muuuula-mula ni tempat buka. Silap juga saya tidak tanya berabis tapi mungkin nanti team kami akan interview mangkali kalau ada masa supaya kita dapat kurik lagi informasi pasal ni Kah Hiong di KL ni.

Berkenaan harga pulak nah di sana yang dia ada lain sikit. Banyak juga actually. Mahal eh. Terasa juga masa bayar especially jenis macam aku ni yg masa order plan mau makan normal tapi last-last adaaa jak extra yang mau di tambah 🙁

Kalau yang belum pigi tu nah ini link Google Map dia. Susah sikit tu cari tapi once kau tenampak tu logo lembu senyum-senyum tu kau pun akan turut teruja dan langsung lupa semua keperitan dan ketidak sedapan hati sebab gaduh-gaduh sama kekasih mu dalam kereta pasal dia salah ambil jalan.

 

No.11&13,Jalan Puteri 4/8 ,

Bandar Puteri,

47100 Puchong New Village, Selangor, Malaysia

Phone: +60380669829

Mon – Sun: 9:00 am – 9:00 pm

 

Update: Sekarang ada sudah branch dorang di Kota Damansara: 2-1 , Jalan PJU 5/7.Datara Sunway, Kota Damansara

** Biasa kalau di Semenanjung, budak-budak Sabah / Sarawak akan refer mana-mana tempat as KL kalau mau explain yang cepat lah. (Penat gia kalau mau explain sama kawan kalau dia tidak tau mana tu PJ Oldtown ka apa kah)

Langsung baca habis
Advertisement
Baca ni juga..

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu!! Mau kasi wasiat keluarga RM 1,000,000? Klik untuk 👉Free Quotation👈 ni hari.

8 yang mengomen

8 Comments

  1. Pingback: Apa mau bikin kalau kau ndak balik Krismas di KL

  2. Pingback: 10 benda kau buli bikin di KL kalau tidak dapat balik Kaamatan » Orang Sabah

  3. Pingback: Tempat Makanan Sabah sama Sarawak di KL sama PJ yang kau buli try » Orang Sabah

  4. Ray

    11/02/2016 at 9:01 AM

    Aiya geng, tutup sudah pula branch yg d Kota Damansara..slalu pigi sana sebab dekat..sya prasan tutup sekitar hujung 2015..???

    Klau mengidam btul kena la tempuh jem pigi Kah Hiong Puchong..hehehe..

    Ada kah kedai beef noodle lain yg admin rasa ok? Hari tu nmpk d area Kotaraya/Pasar Seni tp nda try la.. ?

    • Penyanyi Jalanan

      30/04/2017 at 7:19 PM

      Ya kan macam lama sudah tu

      • Ikan Todak

        01/05/2017 at 2:11 AM

        Ya tutup suda..

        • Penyanyi Jalanan

          01/05/2017 at 2:32 AM

          Satu seja lah ni sekarang tinggal..

  5. Pingback: Sang Nyuk Mee Sabah stail yang sedap di SS15 Subang Jaya kaboh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Lagi ada Tes Makan


Advertisement

FEMES SINI


Balik