Contact Siurang!Kami suka layan cerita mu

Viper Challenge Mimang Siuk!

Viper Challenge 2014. Siapa ada ikut tu musim?

 

Kalau pikir-pikir kan semua yang challenge dorang buat ni macam aku pernah buat jak di Sabah masa kicil.. lol! Tapi kalau sudah besar lagi siuk kali sebab kalau di luar kau saturang main air lopak nanti mentua tinguk pun dia rasa sangsi sudah. Lagipun sia rasa di KL atau pun mana-mana bandar kan, lagi kau buat acara yang  kasi sengsara badan dan di luar tahap ‘comfort zone’ lagi urang mau try. Siap kena cas bayaran lagi tu. Mungkin di bandar berabis kali urang mau cari kelainan. Nampak gaya formula nya menjadi.

Viper Challenge Unofficial Video Crew
Krew saya hari itu. KOLOS & V.CHENG

Vipe Challenge ni founder dia si Selva Kumar. Ini tahun kedua dorang buat ni event. dari 8 ribu yang join tahun lepas sekarang ada 20 ribu ah! Kastumized Videos mendapat peluang untuk datang sebagai pihak media dan saya mengambil peluang untuk ambil footage-tootage beberapa kawasan cabaran nya. 20 km, 20 cabaran. Ada yg masuk lumpur, merayap bawah kawat dawai besi, panjat tembok, swing-swing dan macam -macam lagi. Dia punya design direka khas oleh ‘specialist’ dari Australia. Dari apa yang ku tinguk memang cukup persediaan dorang dari segi medical team dan juga crew yang kais guide sama bantu orang yng dalam kesusahan atau sesat ka apa ka atau mau balik tidur (yg last part tu aku main-main jak)

Memang best lah! Sikit saya mau join dorang. Sikit-sikit ada lah masa ujan-ujan tu aku keluar jak bebasah-basah mau dapat footage. Kalau mau dapat update video-video saya jangan lupa ‘subscribe’ saya punya Youtube channel di Kastumized Videos untuk production yang ‘serius’ dan channel saya yang satu lagi Kay Kastum untuk yang ndak berapa serius tapi serius juga bila mau bikin sebab banyak gia mau prepare sama editing

Kbai!

Kay Kastum

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu!! Mau kasi wasiat keluarga RM 500,000? Klik untuk Free Quotation ni hari.

2 Comments
  1. Avatar

Bah. Apa komen kau?

Your email address will not be published. Required fields are marked *