Contact Siurang!Kami suka layan cerita mu

Software Pengganti Photoshop free lagi tu!

Affinity

Sepa pernah pakai Photoshop di sini? Mahal juga kan? Tapi ramai juga yang mampu kalau kami tinguk.. ha ha ehem

Anyways, ini ada berita khabar gumbira! Sebab tidak payah sudah kau takut-takut pakai Photoshop kau yang (ehem) kau tidak mampu pakai lagi tu. Ada satu software baru yang buli ganti Photoshop dan semua function dia ada juga. So sekarang ndak payah sudah kau berabis kacau kawan kau minta crack nasihat mau activate Photoshop trial kau.

Nama ni software ialah Affinity. yang function dia macam Photoshop tu nama dia Affinity Photo. Tapi satu jak lah, kalau kau pakai Windows, anduuu teda lah harapan buat masa ni. Ya. Sama-sama lah kita sedih. Ini untuk pengguna Mac jak. huh!

Bah join dorang punya Beta release. Dorang akan kasi free: Affinity Photo

Bila versi yang full kena lancar harga dia cuma £39.99/ €49.99/$49.99 dan tiada subscription selama 2 tahun. Ya masi murah dari Photoshop

Affinity Photo Beta Has Landed from MacAffinity on Vimeo.

Surindi

Sumandak Dusun yang suka makan tarap sama bambangan :) Tapi kalau durian sia lari jauh-jauh. Selain menulis di sini, saya buat bisnis Items Untuk Baby

Bah. Apa komen kau?

Your email address will not be published. Required fields are marked *