Contact Siurang!Kami suka layan cerita mu

Sang Nyuk Mee di SS15 Subang

Ada kadai Sang Nyuk Mee baru juga buka di SS15 Subang. Kalau yang kamurang rindu mau makan Sang Nyuk Mee Sabah, buli la cuba ni juga.

Location dia memang tempat banyak kadai makan sebab ini di SS15 kan. Tapi kalau yamg sudah biasa di sini SS15 Subang ni, kalau drive sendiri bawa kereta memang sengsara juga lah. Parking memang susah mau cari. Kalau jenis penyabar OK lah. Tiada masalah itu. Tapi kalau ko jenis practical, alrternatif lain ialah naik LRT. Ko turun seja sana LRT SS15 Station Subang. Jalan kaki sikit seja sampai sudah.

Kau mau Ngiu Chap? Sini kau pigi

A post shared by OrangSabah.com (@orangsabah) on

Bagi sa itu mee dia mimang best. Mimang Sabah punya rasa. Siurang sempat try yang Kon Lau stail. Cuma kalau sup dia banding sama yang siurang pernah rasa yang sini Puchong Jaya, sia rasa sana punya sup saya lebih suka sebab macam lebih ‘full flavor’. Tapi itu pendapat saya saturang. Kalau kamu punya taste buds lain mungkin lain la kita punya pendapat.

Bah. Apa lagi, jangan kasi lama. Masa untuk bawa ko punya kawan yang kau tengah mau mengurat. Mana tau laluan ke hatinya ialah dari selera nya? Ini kali lah.

Alamat lokasi:

Ding Xiang Sang Nyuk Noodle
No.10-G, Jalan SS15/4B, Subang
Subang Jaya

Google Map Nya

Tahap Kesiukan Kami
3.5

Summary

Parking memang issue lah kalau isni SS15. Tapi ada LRT sebagai alternatif so OK lah. Sepa yang kepingin mau makan Sang Nyuk Mee, bulih cuba sini. Masih ada alternatif lain kalau mau try lagi lain rasa sebab ada juga kadai Sang Nyuk lain sekitar Klang Valley sekarang.

Kay Kastum

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu!! Mau kasi wasiat keluarga RM 500,000? Klik untuk Free Quotation ni hari.

2 Comments
  1. Avatar
    • Kay Kastum

Bah. Apa komen kau?

Your email address will not be published. Required fields are marked *