Contact Siurang!Jangan ko minta puji malu-malu sana

Kuih bulan Hilton

Sepa kaki kuih bulan sini? Kalau kau cakap “dia” atau “saya” ngam lah. Sebab kau mesti akan jatuh hati sama ini kuih bulan, ini bulan sampai bulan depan (15 Ogos – 24 September, 2018). Kau pernah dengar Kuih Bulan Hilton? Bukan apa, sebab yang siurang dingar, walau pun Hilton punya bikinan, kau tidak perlu bayar 200 ringgit. Bukan 100 ringgit juga. Malah bukan 90 ringgit. Cuma 88 ringgit saja.

Hilton Mooncake Kota Kinabalu
Bikin gerigitan. Mau gigit!

Apa ada dalam dia kau cakap? ui.. ada 4 jenis tu dalam satu kotak. Baked White Lotus satu. Baked White Lotus  with Single Yolk satu…Baked Pandan Lotus With Single Yolk satu…dan last sekali dia kasi masuk juga di dalam Baked Red Bean Paste. Adui… beliur sudah baca seja.



Macam mana mau order ni Kuih bulan Hilton ko cakap? Paling senang dalam dunia. Ko telefon saja 088-356-000. Kalau kau jenis suka taip-taip di fon, ko emel lah dorang di sini: [email protected] tapi kena collect sendiri lah. Kalau ko minta hantar pigi rumah bulih tapi ko kena belanja si Jeremy Kabinchong dorang punya Corporate Media Manager kuih terang bulan pula sama kopi botol sebab dia yang kena hantar.. ha ha

 

Bah jangan kasi lama, sama jangan kau risau. Ini teda was-was juga ni sebab dia kompom dan disah kan Halal

Kau mau tau sejarah kuih bulan? Nah ni video dia. Menarik oh!

KK

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu!! Mau kasi wasiat keluarga RM 500,000? Klik untuk Free Quotation ni hari.

2 Comments
    • KK

Bah. Apa komen kau?

Your email address will not be published. Required fields are marked *