Contact Siurang!Kami suka layan cerita mu

Ko Mau Pikat si Dia atau Mo Cantik Masa Tahun Baru Cina?

SPONSORED POST

 

Sepa Di Keningau Dia Untung Dia

Sekarang sudah masuk minggu pertama bulan dua. Apa istimewa Bulan Febuari? Ko pikir? Kalau kau macam saya yang selalu lupa haribulan sampai birthday sendiri pun ndak ingat nah ndak payah la kau baca. Tapi kalau kau paham yang bulan dua ni istimewa teruskan baca sambil makan kerupuk.

Kenapa? Ya lah…

#1 Valentine bah!

Celebration untuk hari kekasih. Ya hari Kekasih. Di mana urang akan overspend dan berabis cari tempat mau bedinner supaya mengukuhkan lagi hubungan istimewa yang kamu pasti akan berkekalan selamanya. Febuari 14 setiap tahun

 #2 Tahun Baru Cina

Ini tahun dia punya haribulan ialah 19 sama 20 Febuari 2014. Siuk kalau ada open house. Apa lagi kalau di Sabah, huih memang suasana perpaduan yang patut di contohi oleh dorang si anu! Kalau single lagi dapat ang pow! Yes!

OK tapi macam mana kalau kau single dan kau mau berubah demi kebaikan alam semesta? Setakat baju cantik sepa pun bulih. Ko tau apa rahsia nya? Rambut! Kecuali kau mimang teda rambut then mugkin kau terpaksa tingkatkan ko punya personaliti lagi lah ha ha! Jadey macam mana?

Kalau kau ngam-ngam sana Keningau dan kau mimang pembaca orangsabah.com nah untung kau! Sudah lah kau buli becantik-cantik supaya buli memikat si dia, tahun baru Cina kau pun penuh gaya di Keningau, kau dapat diskaun lagi!! Betul!

Yoku Hair & Beauty Salon
Tikit Kecantikan!

 

Ndak Payah print ni voucher pun buli bah. Bila kau masuk kadai dorang, ko cuma perlu sebut jak “saya suka orangsabah.com” ka atau “saya ada like Facebook orangsabah.com” ka atau ko teriak jak “saya orangsabah!” Kau langsunng dapat diskaun 20% dari harga asal tu. Kalau kau masih ndak percaya sama kami, kau belah la pisang lepas tu call numbur dorang atau tanya dorang sana Facebook kadai Yoku Hair & Beauty Care

Lot 5, Lucky Shopping Complex, Keningau

Contact Number: +6011 1259 7234

Semoga berjaya!

 

Surindi

Sumandak Dusun yang suka makan tarap sama bambangan :) Tapi kalau durian sia lari jauh-jauh. Selain menulis di sini, saya buat bisnis Items Untuk Baby

2 Comments
  1. Avatar

Bah. Apa komen kau?

Your email address will not be published. Required fields are marked *