Contact Siurang!Jangan ko minta puji malu-malu sana

Filem Tulus Ikhlas ada Orang Sabah bah!

Tulus Ikhlas Hafiz Ibrahim
Tulus Ikhlas, the Poster

Sebelum tu mau cek kalau kamu punya memori kuat. Kamurang ingat lagi tu iklan TV komersial Hari Raya Bernas yang pasal dua urang budak kawan baik anak yatim tu? Sekali habis tinguk mesti kau keluar air mata.. jan ko tipu sana macho-macho kunun! Kalau ko lupa suda tinguk sini video iklan Bernas dia. Pengarah komersial dia tu ndak lain ndak bukan si Hafiz Ibrahim, kawan saya yang kahwin cewek Tamparuli. So kira dia pun Sabahan sudah la sebab melalui perhubungan intim ha ha! (Hafiz jan ko marah ya)

Hafiz and Aerleen
Hafiz and Aerleen, my friends!

Anywysss… sekarang dia menarik napas dan bikin satu movie Made-For-Tv.. ahh!!? 🙂  Kenapa ada kaitan sama yang tadi iklan tu? Sebab dorang basar sudah! Kira kisah lanjutan dari sana lah.. smart kan! Ya Hafiz Ibrahim is the Director. Lakonlayarnya pulak ialah karya pengarah dan penulis Melur vs Rajawali saudara Al Jafree Md Yusop. Gandingan hebat gila I tell you.

Jadey…20 Februari ini sebuah supertele bertajuk ‘Tulus Ikhlas’ akan dapat kau tinguk di saluran Astro First. Make sure kau ndak miss atau terlepas tayangan dia. Save calendar mu, 20 Februari 2016. Kompom kau putung bawang tinguk ni movie!!!

Ada lagi!! Kawan saya si Joe Mayer dan juga client saya in my bisnis pun ada belakon! OMG exciting! Itu belum habis lagi..ini filem punya lagu tema sama skor filem pun ada urang Sabah terlibat. 3 urang dorang. Naaa ramai bei Sabahans terlibat dalam ni filem. Trailer dia di bawah. Share this article make sure jiran kau tau.

Gong Xi Fa Cai! Ikut kiri jika tidak memeotong.

KK

Founder of OrangSabah.Com. Sudah jadi bapa baru. Dia juga adalah Agent Life Insurance Prudential BSN Takaful yang awesome itu!! Mau kasi wasiat keluarga RM 500,000? Klik untuk Free Quotation ni hari.

3 Comments

Bah. Apa komen kau?

Your email address will not be published. Required fields are marked *