Contact Siurang!Jangan ko minta puji malu-malu sana

10 Alasan Kenapa Cuci Kain Free Lebih Bermakna Dari Valentine Dinner

SPONSORED POST

Valentine’s Day mau dakaaat sudah. Ada yang sudah buat persiapan spesel sebab mau melamar, dan ada juga yang baru saja plan mau menyuarakan isi hati dan melafaz kata-kata cinta yang terbuku di hati. Uiseh! Tapi siurang team OrangSabah.com mau kasi kamu 10 alasan kenapa cuci kain free lagi bermakna dari pigi dating-dating dinner. ..and siurang sirius pasal cuci free ni sebab EzyWash sekarang ada promo cuci kain free!! OK Baca habis baru ko akan paham.

Valentine Sabah Ezywash

10 Alasan Kenapa Cuci Kain Free Lebih Bermakna Dari Valentine Dinner

1) Jimat Duit

Kalau kau pigi cuci kain sana dobi yang mesin tu dan semuanya free? Apa macam? Jimat duit lah! Kalau kau jimat duit, naa buli pakai tu duit simpan tabung untuk beli cincin ka, save untuk beli kerupuk amplang kegemaran si dia ka atau pigi dinner saja lah akhirnya lepas cuci kain.

2) Meluangkan Masa

Sambil tunggu kain kena cuci sama spin dry, buli juga kamu cerita-cerita mesra dan rancang masa depan. Yalah.. mana lah tau buli jual ubat kurus sama-sama ka apa ka

3) Free WiFi

Bila ko pigi menyuci di sana EzyWash, ada Hi speed internet WiFi lagi! Sambil ko tunggu cadar mu siap, buli juga ko berselfie sama kekasih / bakal kekasih mu dan upload sana Instagram ka atau Facebook. Pakai hashtag #happybahaku atau #ezywashkamijatuhcinta atau something macam tu lah

4) Sebab ada kedai mee sup sedap

Dingar khabar sana ada kedai mee sup berdekatan yang sedap! Nah sudah la kau jimat duit ndak payah bayar mau cuci tabir, buli lagi kamu makan mee sup sambil suap-suap dan berjenaka manja

5) Peluang menayang citarasa mu

Cuci kain ni buli juga kau tengok jenis-jenis bajunya. dari situ kau bulih tau juga ni pasangan kau ni ada citarasa ka…ada duit ka.. atau curi baju urang. Misalkata ko ni lelaki dan mau impress si dia, pastikan celana dalam yang kau cuci tu hari ialah yang jenama bagus bukan yang lebar sudah tinggal kasi jadi kain lap punya.

6) Peluang menilai karakter si dia

Ezy Wash Kedai dobi KK

Bah lelaki atau perempuan sama jak. Ko monitor dia punya tingkah laku masa cuci kain. Kalau satu kali ajar jak trus dia tau macam mana mau operate tu machine maka dia ni cepat tangkap punya. Kalau 12 kali sudah ajar tapi masih kasi masuk sabun di lubang yang salah, makanya kau jangan break up sama dia. Mungkin dia ni jenis manja sikit. Tapi dari kau saja lah. Kalau ko nampak ada urang lain yang lebih berbaloi meyuci juga di sana, bawa jak dia menyuci di mesin kau.

7) 24 Jam

Ni yang bagus ya. Lepas dari pasar malam, ndak payah risau mau cepat-cepat pigi sebelum kedai tutup. Sempat lagi kau balik tidur. Tebangun pukul 3 pagi bawa la si Dia menyuci kain. Tapi ini kau kena hati-hati lah sebab bukan semua urang suka bangun awal.

8) Buat Kelainan

Tiap-tiap tahun makan spaghetti. Tiap-tiap tahun putung steak. Sekali-sekala buat sedikit kelainan supaya pasangan kau pun rasa kau ni ‘berusaha’ untuk kasi memeriahkan suasana perhubungan supaya lebih intim dan ada ciri-ciri ‘adventure’. (Padahal teda duit)

9) Sokong barangan tempatan

Bah bila lagi mau sukung produk tempatan kan? Daripada pigi makan fast food ka atau brand luar negara lain, bagus kita sukung bisnis urang tempatan kita. Sambil cuci santut sambil kita menjana eknomi negara (Sabah) sambil tu kita makan mee sup tunggu kain kering dan kau ada si Dia lagi pigang tangan kau sambil berpandangan mata

10) Free Cuci Kain Bah!

Free cuci kain pun tidak mau ka? 7 hari lagi tu. Pigi saja bah!

EzyWash sudah mula beroperasi dan memberi peluang supaya kamurang dapat ber Valentine dengan lebih sempurna sambil cuci santut. Ini lah masanya kau mau berlatih pakai ni barang supaya lain kali buli tombirang sudah depan mentua

Facebook Dorang
EzyWash KK Sabah
EzyWash KK Sabah

 

 

Surindi

Sumandak Dusun yang suka makan tarap sama bambangan :) Tapi kalau durian sia lari jauh-jauh. Selain menulis di sini, saya buat bisnis Items Untuk Baby

No Comments

Bah. Apa komen kau?

Your email address will not be published. Required fields are marked *